Twee keer diefstal bij supermarkt aan het Vogelplein

16 december 2009

DORDRECHT - Een 50-jarige vrouw uit Dordrecht en een 17-jarige jongen uit Dordrecht zijn op dinsdag 15 december aangehouden. Zij worden beide verdacht van diefstal uit een supermarkt aan het Vogelplein.

De vrouw rekende dinsdagmiddag één product af bij de kassa, maar had nog vier andere producten in haar tas, die zij niet afrekende. Dit werd door een medewerker opgemerkt, die de politie waarschuwde. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.
Tevens werd dinsdagavond de 17-jarige jongen aangehouden. Een medewerker betrapte hem toen hij één product afrekende en een ander product zonder te betalen wilde meenemen.
Beide verdachten zijn na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.