Ruzie in de Marslaan

17 december 2009

DORDRECHT - Na een ruzie in de Marslaan in Dordrecht heeft de politie vijf aanhoudingen verricht. De melding kwam binnen op woensdagavond 16 december 2009. Een 42-jarige vrouw vertelde dat plotseling er diverse mensen bij haar aan de deur stonden

. Reden was een eerder conflict. In ieder geval kreeg de 42-jarige klappen. Om alles goed uit te zoeken namen agenten een meisje van 11 jaar, een jongen van 13 jaar en drie vrouwen van 19, 28 en 32 jaar mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.