Vrouw aangehouden voor rijden zonder rijbewijs aan de Berkenhof

18 december 2009

DORDRECHT -  Een 50-jarige vrouw uit Dordrecht is donderdagmiddag 17 december aangehouden aan de Berkenhof.

Agenten hielden de vrouw staande voor een routinecontrole, toen bleek dat de vrouw zonder geldig rijbewijs achter het stuur zat. Tevens bleek de vrouw nog een straf te hebben openstaan. De vrouw is hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.