Jan Meijer stopt na dit seizoen bij ODS

18 december 2009

DORDRECHT - Jan Meijer stopt na dit seizoen als trainer van vierdeklasser ODS. Dat hebben bestuur en trainer van de Dordtse club in goed overleg besloten. De resultaten en de sfeer zijn dit seizoen uitstekend en er was vanuit de club dan ook weinig reden om de samenwerking stop te zetten. Meijer denkt echter, dat het voor zowel ODS als zichzelf beter is, dat er volgend seizoen een ander gezicht voor de selectie staat.

Jan Meijer maakt het seizoen bij de rood-blauwen wel gewoon af. De in Sliedrecht woonachtige trainer, die als voetballer furore maakte bij Groot-Ammers, leidde ODS in het eerste jaar na de heroprichting naar een tiende plaats op de ranglijst. Dit seizoen draait ODS veel beter, de club miste op een haar na de eerste periodetitel en draait mee in het 'linkerrijtje' van de vierde klasse D.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.