Fanclub voor nieuwe burgemeester van Dordrecht Arno Brok

17 december 2009

DORDRECHT -  Een groep Leeuwarders heeft een fanclub opgericht voor burgemeester Arno Brok van Sneek, die op 2 februari in Dordrecht begint. Dit meldt vandaag de Leeuwarder Courant (LC). . ‘It Frysk Arno Brok Selskip' wil jaarlijks een bezoekje brengen aan Dordrecht.

De ‘fanclub' bewaart ,,goede herinneringen'' aan Brok, aldus journalist Jacco de Boer. Hij richtte de club op na een oproep op twitter. De VVD'er Brok was vanaf 1998 cultuurwethouder in Leeuwarden. Als niet Fries leerde hij vloeiend Fries spreken. Meer op het weblog statenjacht op lc.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.