RBC tegen FC Dordrecht toch nog afgelast

19 december 2009
RBC tegen FC Dordrecht toch nog afgelast

DORDRECHT - De spelersbus was al onderweg, de speciale supporterstrein was al in Roosendaal gearriveerd, iedereen was voorbereid op de wedstrijd, en toen pas kwam het telefoontje dat de wedstrijd alsnog geen doorgang kon vinden. Bij de keuring 's morgens om half elf door Jack van Hulten leken er nog geen problemen en ook de eerste inspectie om vier uur 's middags door scheidsrechter Jan Wegereef leverde nog geen problemen.

Toen de zon echter verdween veranderde de vorst de laatste sneeuwrestanten op sommige delen van het veld in een keiharde ijslaag. "Veel te gevaarlijk voor de spelers", oordeelde Wegereef terecht die zich na drie maanden blessureleed had verheugd op zijn eerste wedstrijd. Het veld in Roosendaal bleek, tegen de verwachtigen in, echt onbespeelbaar geworden. De KNVB bepaalde maandag 18 januari 2010 als nieuwe datum voor het duel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.