Vrouw aangehouden voor winkeldiefstal aan de Voorstraat

19 december 2009

DORDRECHT - Een 53-jarige vrouw uit Dordrecht is vrijdagochtend 18 december aangehouden voor winkeldiefstal.

Dit gebeurde bij een supermarkt aan de Voorstraat. De vrouw rekende bij de kassa enkele producten af, maar werd door winkelpersoneel betrapt toen ze in een tas enkele goederen mee wilde nemen zonder deze te betalen. De politie heeft de vrouw aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Later op de middag is ze heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.