Jens van der Vorm - de Rijke zet zich in voor Beter voor Dordt (BVD)

21 december 2009

DORDRECHT - Jens van der Vorm - de Rijke gaat zich inzetten voor de Dordtse partij Beter voor Dordt (BVD). Hij staat prominent op de foto van kandidaten voor de BVD-kandidatenlijst.

Jens van der Vorm is een politicus met een brede ervaring. Hij was een aantal jaren Statenlid voor de LPF, landelijk secretaris voor de LPF en lijstrekker van de partij bij de Europeese verkiezingen enkele jaren geleden. Toen haalde de Dordtenaar net geen zetel in het parlement.

Van der Vorm mag een bekende Dordtenaar worden genoemd, die zich met allerlei activiteiten heeft onderscheiden in de Dordtse samenleving. Hij is één van de dertig mensen op de lijst, die volgens BVD wil gaan zorgen dat de partij de grootste fractie krijgt in de raad.

Lijsttrekker is in elk geval Piet Sleeking, die in de nieuwe raad de man zal worden met de meeste dienstjaren in het stadsbestuur: zestien!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.