Auto in brand aan de Goudestein

21 december 2009

DORDRECHT - Bij een woning aan de Goudestein heeft in de nacht van zondag op maandag 21 december een auto in brand gestaan. De auto stond geparkeerd onder een carport, toen buurtbewoners de brand ontdekten.

De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. De auto en ook de carport raakten door de brand beschadigd. De omliggende woningen liepen geen schade op. Een auto die naast het brandende voertuig stond kon nog op tijd door de eigenaar worden weggehaald. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.