Man rijdt weg na verkeersongeval op het Oldenbarneveltplein

21 december 2009

DORDRECHT - Een 56-jarige man uit Dordrecht is op 19 december in Dubbeldam aangehouden,. Kort daarvoor had hij op het Oldenbarneveltplein een personenauto aangereden met geringe blikschade tot gevolg. Hij reed weg zonder zijn gegevens achter te laten, wat een misdrijf is.

Omstanders noteerden het kenteken, waarna de politie hem in zijn woning aanhield. De man bleek teveel gedronken en kon ook daarvoor mee naar het bureau. Daar bleek dat hij bijna  vier teveel alcohol had genuttigd dan maximaal is toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor is de man heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.