Verdachte van mishandeling aangehouden aan de Fuutstraat

21 december 2009

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Dordrecht is op 20 december op de Fuutstraat aangehouden. Kort daarvoor belde hij daar aan waarna een 41-jarige vrouw uit Papendrecht, die daar op dat moment verbleef, de deur open deed. De man duwde de vrouw omver, waarbij zij een gekneusde enkel opliep.

In de woning sloeg de verdachte vervolgens de bewoner, een 45-jarige man uit Dordrecht meerdere malen in zijn gezicht. Hij moest zich voor zijn verwondingen aan zijn gezicht in het ziekenhuis laten behandelen. Daarna ging de man in de woning naar boven om op een bed te gaan liggen. Hij was behoorlijk dronken.


De politie was ondertussen gebeld en binnen een paar minuten ter plaatse. De verdachte werd op een bed en onder een deken gevonden en naar beneden meegenomen. Hij was echter agressief en moest geboeid mee en moest stevig vastgepakt worden. Bijna beneden aangekomen wist de man zich toch uit handen van de agenten los te rukken, waarna hij een paar traptreden naar beneden viel. De man brak daarbij een pink. Nadat hij was nagekeken door ambulancepersoneel kon zijn roes in de cel uitslapen. Eenmaal wakker verklaarde hij zich niet veel te kunnen herinneren. Mogelijk was de man zó dronken dat hij ‘zomaar’ ergens aanbelde met de ‘vraag’ naar onderdak. De man is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.