Sneeuwoverlast valt uiteindelijk mee

21 december 2009

DORDRECHT - De overlast als gevolg van de hevige sneeuwval valt in het district Dordrecht/Zwijndrechtse Waard relatief mee.

Er was op 20 december (tot 16.00 uur) wel sprake van een aantal aanrijdingen met blikschade, maar bij het overgrote het merendeel daarvan was sprake van geringe schade en was politiebemoeienis niet nodig. Mede door het weeralarm en het negatief reisadvies van de ANWB waren er ook veel minder weggebruikers dan normaal op de weg.

Wel was sprake van overlast door jeugdigen die volop in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht van de sneeuw ‘genoten’ en bijvoorbeeld sneeuwballen tegen ruiten gooiden. Het zichtbaar aanwezig zijn van de politie maakte hier meestal snel een eind aan. Deze vorm overlast leidde niet tot aanhoudingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.