Man is het niet eens met bekeuring op het Grotekerksplein

22 december 2009

DORDRECHT - Een 45-jarige man uit ’s-Gravenhage is aangehouden nadat hij het oneens was met een bekeuring. Op het Grotekerksplein in Dordrecht stond op maandagavond 21 december 2009 al enige uren een auto fout geparkeerd.

Op het moment dat politiemensen een bekeuring uitschreven kwam de bestuurder eraan. Hij was het niet eens met de bekeuring. Voor de verdachte stond ook nog een andere bekeuring open die hij moest betalen. De 45-jarige wilde deze betalen als de nieuwe bekeuring niet doorging. De verdachte moest mee naar het bureau maar hij verzette zich. Daar werd het openstaande vonnis betaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.