Ongeval met twee vrachtwagens op de A16

22 december 2009

DORDRECHT - Maandagmiddag 21 december 2009 heeft op de rijksweg A16 ter hoogte van Dordrecht een ongeval plaatsgevonden tussen twee vrachtwagens. Een 62-jarige man uit Zwijndrecht reed in de richting Breda toen zijn vrachtwagen schaarde. Nadat hij tegen de vangrail was gekomen gleed hij terug naar de rechter rijbaan, waarbij hij een aanrijding met een andere vrachtwagen niet kon voorkomen.

De bestuurder van de tweede vrachtwagen, een 38-jarige man uit Spanje, leek aanvankelijk bekneld te zitten. Al snel bleek echter dat hij niet uit zijn vrachtwagen komen doordat hij de beide deuren van de cabine niet kon openen.

Zijn voertuig stond aan de ene kant tegen de muur van een talud en aan de andere kant tegen de vrachtwagen van de man uit Zwijndrecht. De brandweer tikte hierop een ruitje in, zodat de man alsnog naar buiten kon klimmen. Beide mannen hielden aan het ongeval enkele lichte verwondingen over en zijn ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.