Overval op benzinestation in opsporing verzocht

22 december 2009

DORDRECHT - Het televisieprogramma Opsoring verzocht besteedt in de uitzending van 22 december a.s aandacht aan de overval op een benzinestation aan de Leeuwstraat in Dordrecht op 23 november jl.


Een 47-jarige medewerkster van een benzinestation aan de Leeuwstraat werd die maandagochtend kort na 06.30 uur opgeschrikt door een man die het benzinestation binnenliep. Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen en vroeg haar om geld. De verdachte was gekleed in een donkerblauwe korte jas, een donkere broek en een donkere pet met klep, tussen de 27 en 30 jaar oud, 1.65 m lang en had kort donker haar. Opvallend was dat de man een masker voor het gezicht droeg. Nadat hij geld had buitgemaakt ging hij er lopend vandoor in de richting van de Galileilaan.


In Opsporing Verzocht worden in de rubriek ‘Gezocht’ de camerabeelden van de overval getoond en maakt de politie een uitgebreider signalement van de dader bekend.


Mensen die aan de hand van de beelden en/of het signalement de dader herkennen worden verzocht contact met de politie op te nemen. De politie is ook nog steeds op zoek naar getuigen met wie ze nog niet heeft gesproken. Zij kunnen bellen naar de opsporingstiplijn 0800-6070 (gratis) of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis). Bellen naar de plaatselijke politie via 0900-8844 (lokaal tarief) kan na-tuurlijk ook.
Opsporing verzocht wordt iedere dinsdag om 21.50 uur op Nederland 1 uitgezonden en iedere woensdag om 10.05 uur op Nederland 2 herhaald. Meer informatie is ook te vinden op
www.opsporingverzocht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.