Man aangehouden na ruzie en mishandeling van vrouw

23 december 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van dinsdag 22 december op woensdag 23 december aangehouden.

De politie kreeg de melding van een ruzie bij een woning aan de Albertine Agnesstraat. Hier troffen agenten buiten een man en een vrouw aan. De vrouw was gewond aan haar gezicht en haar voet. De agenten namen poolshoogte in de woning en troffen daar de verdachte aan. Hij bleek een steekwapen bij zich te hebben en stond tevens nog gesignaleerd voor een ander feit. Hierop werd hij aangehouden. Het mes is in beslag genomen. Hoe de vrouw gewond is geraakt, is onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.