Dordtse en DiEP historische kalender: twee merken één kalender

24 december 2009

DORDRECHT - De Dordtse Historische kalender en de DiEP historische Kalender zijn twee historische merken voor één kalender. Daarmee kan maximaal gebruik worden gemaakt van de bijzondere formule van de nieuwe kalender, die zaterdagmiddag 16 januari in het Hof wordt gelanceerd.  De Dordtse aanduiding is de naam van de try-out, een proef in mei 2009.

Erfgoedcentrum DiEP staat achter de nieuwe wijze om aandacht voor de geschiedenis met naar de toekomst vertaalde feiten. Daarom is het ook gelijktijdig als merk de DiEP historische kalender.

De Dordtse Historische kalender wordt door cultuur- en historische clubs gezien als een middel om een positief klimaat in de stad te bevorderen. Daarom stond de kalender ook vermeld in een proclamatie voor de gemeenteraad. Ergens in 2010 zal het college van b. en w. richting gemeenteraad komen met een notitie over historische zaken. Erfgoedcentrum DiEP geeft verder alle info over de kalender, die vanaf 16 januari via internet kan worden gevonden in een nieuwe, eigentijdse vorm.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.