Verdachte aangehouden na vinden verboden stof

24 december 2009

DORDRECHT - De politie controleerde woensdagavond 23 december rond 21.00 uur een auto met hierin een 47-jarige inwoner van Rotterdam.

In de auto werden twee tassen aangetroffen met hierin 5 kg poeder. Het vermoeden bestaat dat dit poeder een verboden stof is. Om exact te kunnen zeggen om wat voor stof het hier gaat zal het worden opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut. Het poeder is inbeslaggenomen en de verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.