Man aangehouden na steekincident aan de Toolbrugstraat Landzijde

26 december 2009

DORDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 25 december heeft een vechtpartij plaatsgevonden aan de Tolbrugstraat Landzijde. Toen de politie ter plaatse kwam bleek een 27-jarige man uit Dordrecht tijdens de vechtpartij gestoken te zijn. De man liep een buikwond op en is per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht overgebracht. Zijn toestand is stabiel.

Later die nacht heeft de politie aan de Voorstraat een 22-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Wat de aanleiding van de vechtpartij is geweest is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.