Brand in woning aan de Haaswijkweg West

26 december 2009

DORDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 25 december is brand uitgebroken bij een twee-onder-een-kapwoning aan de Haaswijkweg West.

De 76-jarige bewoner van het pand werd wakker en ontdekte dat zijn woning vol rook stond. Hierop waarschuwde hij de brandweer. Deze kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Toch kon niet worden voorkomen dat de keuken van de woning geheel uitbrandde.

Door de flinke rookontwikkeling en de hitte ontstond ook schade aan de rest van de woning. Het naastgelegen pand liep geen schade op. De bewoners van het pand zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en bleken ongedeerd.

De kat heeft de brand niet overleefd. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.