Brand in de achtertuin van woning aan de Beethovenlaan

26 december 2009

DORDRECHT - Donderdagmiddag 24 december hebben bij een twee-onder-een-kapwoning aan de Beethovenlaan een partytent en een houten overkapping in brand gestaan. Beide stonden in de achtertuin van de woning.

De brandweer kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Als gevolg van de brand gingen de partytent en de overkapping in vlammen op, evenals de schutting aan de achterzijde van de tuin. Daarnaast ontstond schade aan de schutting aan de zijkant van de tuin en raakten twee bergingen van de achterburen licht beschadigd.

De bewoners van het pand, een 61-jarige vrouw en een 62-jarige man bleven ongedeerd. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.