Man aangehouden voor mishandeling van zijn ex-vrouw

26 december 2009

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is donderdagavond 24 december aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 34-jarige ex-vrouw uit Dordrecht.

De twee kregen die avond ruzie in de woning van de vrouw. Hierbij schopte de man de vrouw diverse malen. De broer van de vrouw, die een huis verderop woont, hoorde de ruzie en is de vrouw met haar kinderen komen halen. De vrouw heeft vervolgens aangifte gedaan bij de politie. Later die avond heeft de politie de man aangehouden in de woning van de vrouw. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.