Jongemannen aangehouden op politiebureau voor mishandeling en vuurwapenbezit

28 december 2009

DORDRECHT - De politie heeft op zondagavond 27 december twee mannen van 24 en 25 jaar uit Dordrecht aangehouden op het politiebureau aan de Overkampweg. De twee brachten een 22-jarige man uit Tilburg binnen die zichtbaar gewond was. Dit  bleek te komen door toedoen van de twee mannen. Zij zouden hem hebben mishandeld vanwege een geldkwestie.

De politie besloot na het horen van de  door elkaar lopende verhalen van de drie, de twee Dordtenaren aan te houden en in te sluiten. De man uit Tilburg werd gezien zijn verwondingen naar het nabijgelegen ziekenhuis gebracht van behandeling. Hij bleek na controle in het politiesysteem nog 60 dagen hechtenis open te hebben staan. In de auto waar het drietal mee naar het politiebureau kwam, werd een vuurwapen en patronen gevonden. Deze zijn in beslaggenomen  en worden onderzocht door de Unit Forensische Opsporing.


De politie stelt daarnaast een onderzoek in naar de toedracht van het incident en zal alle betrokkenen dan wel verdachten nader horen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.