Schreeuwende man aangehouden aan de Professor Waterinklaan

28 december 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 december aangehouden. De politie kreeg de melding dat de man aan het schreeuwen was in een tuin van een woning aan de Professor Waterinklaan.

De man bleek de woning van een kennis in te willen, maar die was hiervan niet gediend. Na meerdere vorderingen van de agenten weigerde de man om te vertrekken, waarna hij werd aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.