GSC en ODS sluiten samen het jaar af

28 december 2009

DORDRECHT - Op de valreep van 2009 zal de bal op sportcomplex Stadspolders woensdagavond 30 december nog één keer rollen. De voetballers van GSC en ODS spelen dan gezamenlijk een 7 tegen 7 toernooi op kunstgras.

Inzet van de laatste voetbalactiviteit van dit jaar is de Oliebollen Cup. Naar verluidt gaat het hierbij overigens om een fictieve beker. De voetballers van 40 jaar en ouder spelen in een aparte poule. GSC en ODS sluiten na de laatste sportieve inspanning het jaar 2009 af met een hapje en een drankje in het clubgebouw aan de Groene Zoom.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.