Inbraak container op bedrijfsterrein aan de Baanhoekweg

29 december 2009

DORDRECHT - Op een bedrijfsterrein aan de Baanhoekweg in Dordrecht hebben agenten twee mannen aangehouden.

Er kwam op maandagavond 28 december 2009 een melding dat er een inbraak gebeurde in een container. Agenten gingen direct erheen en vonden op het terrein van een aangrenzend bedrijf de twee mannen van 28 en 40 jaar uit Zwijndrecht. Ze hadden allerlei spullen bij zich waaronder een LCD-scherm. De politie onderzoekt of de spullen gestolen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.