Beeldende cursussen bij ToBe

29 december 2009

DORDRECHT - Houdt u van tekenen of schilderen? De geur van verf en de spanning van de eerste lijnen op papier. Of werkt u liever met klei, die onder je handen groeit tot een vorm die u zelf wilt? Vindt u het maken van een bronzen beeld de uitdaging of werkt u graag met ruwe steen? Wilt u uw eigen sieraad maken? Of bent u geïnteresseerd in druktechnieken zoals zeefdrukken of etsen?

Kortom, wilt u in een kunstzinnige en creatieve omgeving zelf aan de slag met beeldende kunst? Schrijf u nu in voor het nieuwe cursusseizoen bij ToBe, dat start vanaf januari 2010! Kijk op www.stichtingtobe.nl/beeldend voor het beeldend cursusaanbod.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.