Aangehouden na winkeldiefstal in warenhuis V&D aan de Voorstraat

30 december 2009

DORDRECHT - Een 50-jarige vrouw uit Dordrecht is op dinsdagmiddag 29 december in warenhuis V&D aan de Voorstraat aangehouden nadat ze diverse goederen had gestolen. Een beveiliger zag de vrouw zich verdacht gedragen waarna hij een collega inseinde.

Beiden betrapten de vrouw toen zij diverse spullen in de paskamer meenam en in haar tas stopte. 
Zij werd meegenomen naar het kantoor waar bleek dat ze verschillende kledingstukken en baddoeken zonder te betalen mee wilde nemen. De vrouw moest afstand doen van de spullen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.