Verwarde vrouw aangehouden na overlast bij APZ aan het Kasperspad

30 december 2009

DORDRECHT - Een 39-jarige vrouw uit Dordrecht is in de nacht van dinsdag op woensdag 30 december aangehouden vanwege overlast bij het APZ aan het Kasperspad.

De vrouw wilde naar binnen zonder dat er ruimte was, veroorzaakte daarbij geluidsoverlast en bleef voor het gebouw zitten. Toen de vrouw na herhaaldelijk verzoek niet wegging, werd zij aangehouden een meegenomen. De politie maakte een proces-verbaal op waarna de vrouw werd heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.