Man opgepakt voor meermalige verduistering

30 december 2009

DORDRECHT -  Een 21-jarige man uit Sliedrecht is op dinsdagavond 29 december aangehouden op verdenking van verduistering.

De man werd opgepakt nadat hij tijdens diensttijd werd betrapt op het wegnemen van geld uit een dienstportemonnee van een broodjeszaak in het winkelcentrum Drievriendenhof. De man verklaarde dit al meerdere keren te hebben gedaan waarbij hij tientallen euro’s buit maakte. De eigenaar van de zaak heeft aangifte gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.