Mannen beschadigen auto's aan de Thorbeckeweg

29 december 2009

DORDRECHT - Agenten hebben twee mannen aangehouden. Een man sprak op maandagmiddag 28 december 2009 agenten aan op de Thorbeckeweg in Dordrecht.

Deze vertelde dat er met kleine kogeltjes geschoten werd. Iemand anders gaf aan dat zijn auto beschadigd was. De politiemensen stelden een onderzoek in en ontdekten dat de kogels vermoedelijk kwamen uit een woning. Ze hielden twee mannen van 21 en 22 jaar aan die in de woning waren. Verder vonden ze daar een gasdrukpistool. In de schuur bij het pand troffen de agenten een in november gestolen snorscooter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.