Man aangehouden na trap tegen deur politiebureau aan de Overkampweg

31 december 2009

DORDRECHT -  Een 30-jarige man uit Dordrecht is woensdagmiddag 30 december aangehouden nadat hij een trap tegen de deur van het politiebureau aan de Overkampweg had gegeven. De man had een afspraak op het bureau. Toen de man niet naar zijn zin geholpen werd, liep hij boos weg en gaf een trap tegen de deur, die vervolgende niet meer functioneerde.

De man wist toch naar buiten te komen en ging er op zijn fiets vandoor. Surveillerende agenten konden de man even later aan de Rondweg aanhouden en hebben hem voor verhoor meegenomen naar het bureau. De man is later die middag heengezonden met een bekeuring op zak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.