Drietal aangehouden na overlast vuurwerk aan de Johannes Spaanstraat

31 december 2009

DORDRECHT - Woensdagavond 30 december zijn aan de Johannes Spaanstraat een jongen van 15 jaar, een jongen van 16 jaar en een man van 23 jaar, allen afkomstig uit Dordrecht, aangehouden. De politie kreeg diverse meldingen van vuurwerkoverlast.

Toen agenten terplaatse kwamen zagen ze dat er diverse keren vuurwerk werd afgestoken. Hierop besloten de agenten de groep aan te spreken en te vorderen zich te verwijderen. Toen drie leden van de groep even later toch weer terug op de Johannes Spaanstraat werden gezien, zijn ze aangehouden voor het negeren van de vordering. De 16-jarige jongen is diezelfde avond nog heengezonden. De andere twee zitten nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.