Man aangehouden op de Burgemeester de Raadtsingel na bedreigen met mes

31 december 2009

DORDRECHT - Op donderdagmorgen 30 december is op de Burgemeester de Raadtsingel een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van bedreiging van een 22-jarige plaatsgenoot met een mes.

Onderweg naar de locatie trof de politie op aanwijzing van de bedreigde Dordtenaar de verdachte met een mes aan. Deze is in beslag genomen waarna de man is overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt wat de aanleiding is van de bedreiging met een mes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.