Dronken man slaat door in café aan de Grote Spuistraat

02 januari 2010

DORDRECHT - Mensen in een café hebben een 36-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De verdachte kwam op vrijdagavond 1 januari 2010 dronken een café binnen aan de Grote Spuistraat in Dordrecht. Direct begon de man ruzie te maken en wilde drank hebben. Dat werd geweigerd waarop de verdachte het koffieapparaat op de grond gooide en de barman bedreigde met een kruk. Aanwezigen overmeesterden de man en droegen hem over aan politiemensen. De 36-jarige verzette zich bij zijn aanhouding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.