Auto rijdt tegen lantaarnpaal op de Amstelwijckweg

02 januari 2010

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Engeland is donderdagochtend 31 december 2009 met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden.

De man reed samen met zijn zoontje in een auto over de Amstelwijckweg in Dordrecht toen hij in een bocht begon te glijden en tegen een lantaarnpaal eindigde. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft het zoontje met een snee in zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht. De man bleef ongedeerd. De auto moest worden weg getakeld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.