Verdachte aangehouden in onderzoek naar fatale schietpartij

07 december 2009

DORDRECHT - De politie heeft in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij van 15 november j.l. op de Zuidendijk in Dordrecht een verdachte aangehouden in Dordrecht. Deze persoon werd afgelopen vrijdag aangehouden en wordt verdacht van betrokkenheid bij de fatale schietpartij. De verdachte is vandaag getoetst bij de rechter-commissaris en zit nog vast.  De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Een 27-jarige man uit Zwijndrecht kwam zondagavond 15 november omstreeks 21.00 uur om het leven toen hij op de Zuidendijk op de fiets werd neergeschoten. Dit gebeurde op de Zuidendijk tussen de Patersweg en het Jacob Marisplein. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.  Gezien de ernst van de zaak is een TGO-team (Team Grootschalige Opsporing) geformeerd. Dit team bestaat nog steeds uit 25 rechercheurs die technisch en tactisch onderzoek verrichten. Politie en Openbaar Ministerie stellen alles in het werk om de dader(s) van dit misdrijf te achterhalen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.