Man door misdrijf om het leven gekomen

16 november 2009
Man door misdrijf om het leven gekomen

DORDRECHT - Een man is zondagavond 15 november omstreeks 21.00 uur op de Zuidendijk om het leven gekomen door een misdrijf. De politie kreeg de melding dat er door omwonenden geluiden werden gehoord die op schoten leken. Agenten spoedden zich ter plaatse en troffen de zwaargewonde man aan die ter plekke overleed.

De politie is een groot onderzoek gestart. De Unit Forensische Opsporing heeft sporen veilig gesteld en de recherche verricht inhoudelijk onderzoek naar dit misdrijf.

Getuigenoproep
Indien er omwonenden dan wel getuigen zijn die rond de klok van 21.00 uur iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Zuidendijk, tussen de Patersweg en het Jacob Marisplein én nog niet met de politie hebben gesproken, dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)

Foto: Rob van der Woude

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.