Nieuwe burgemeester Brok blijft in het nieuws

07 januari 2010

DORDRECHT - De eerste Dordtenaren hebben woensdag de aankomend burgemeester A.Brok een hand geschud, toen hij in Dordrecht een dagje op snuffelstage was. Een oudgemeenteraadslid ontdekte hem in lunchroom de Witte Haen en nam de gelegenheid om hem hartelijk welkom te heten in Dordrecht.

Burgemeester Bandell zwaait donderdag 28 januari af en op dinsdag 2 februari zal de burgemeester van Sneek de Dordtse ambtsketen omgehangen krijgen. Ad De Dordtenaar meldde al dat Brok in Friesland is uitgeroepen tot de populairste politicus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.