Bestuurder rijdt door na aanrijding met fietser op de Noordendijk

07 januari 2010

DORDRECHT - De politie zoekt de autobestuurder van een rode Volkswagen Golf. Deze auto reed op woensdagmiddag 6 januari 2010 rond 14.45 uur een 25-jarige vrouw uit Dordrecht aan. Dat ongeval gebeurde op de Noordendijk in Dordrecht.Een oudere vrouw hielp het slachtoffer. Hierna ging het slachtoffer naar haar werk.

Een bezoek later in het ziekenhuis leverde op dat de 25-jarige vrouw letsel heeft aan haar staartbeen. De auto reed na de aanrijding weg in de richting van de molen op de Noordendijk. De politie zoekt de bestuurder of getuigen die iets gezien hebben van de aanrijding. Getuigen kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.