Jongen wordt aangehouden aan de Cort van der Lindenstraat voor belediging van ambtenaar in functie

07 januari 2010

DORDRECHT - Op de Cort van der Lindenstraat in Dordrecht hebben agenten een 15-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Politiemensen zochten de jongen op woensdagmiddag 6 januari 2010.

Ze wilden hem spreken in verband met een onenigheid in de familie. Direct begon de jongen te schelden en te beledigen. Ook wilde de verdachte niet blijven staan. De agenten vertelden de jongen dat ze hem gingen aanhouden als hij doorging met het beledigen. Dat deed hij en hierop ging de verdachte mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.