Veel steun voor politieopmerkingen burgemeester Bandell

07 januari 2010

DORDRECHT - RTV Dordrecht maakt vandaag - in de nieuwsuitzendingen vanaf 18 uur - de uitslag bekend van een peiling onder Dordtenaren over hoe zij denken over opmerkingen van burgemeester R. Bandell. De scheidende eerste burger van de stad haalde vorige week breed het landelijke nieuws, toen hij opmerkte dat de top van de Nederlandse politie te weinig gevoel had voor het vak. De politietop deelde niet de mening van de burgemeester en korpschef van de politie ZHZ. Op de site van RTV Dordrecht kan vandaag overigens nog even worden gestemd. Het is traditie dat in de TV uitzending ook commentaar zal worden gegeven op de uitslag.

De politietop mist voeling met het politievak, vindt burg. Bandell

Klopt, de politietop mist blauw bloed 

 87% 


Onjuist, management staat los van de ervaring van arrestantenzweet 

 13% 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.