Sigaretten buit bij inbraak in winkel aan het van Eesterenplein

11 januari 2010

DORDRECHT - Een winkel gevestigd aan het van Esterenplein is in de nacht van zaterdag op zondag 10 januari bezocht door inbrekers. De daders namen sigaretten mee. Het is niet bekend om hoeveel het hier ging.

Vermoedelijk heeft de inbraak plaatsgevonden rond 05.00 uur aangezien er een alarm is afgegaan. De eigenaresse heeft zondagmiddag aangifte gedaan bij de politie. De daders zijn vermoedelijk via de achterdeur binnengekomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.