Stemmen over seniorenzorg op RTV Dordrecht

11 januari 2010

DORDRECHT - Op de website van RTV Dordrecht kan tot donderdag worden gestemd over de seniorenzorg en de bezuinigingen die kunnen dreigen. De tussenstand is overduidelijk. As donderdagavond in het nieuws vanaf 18 uur meer over hoe over de uitslag wordt gedacht:

Thuiszorgorganisatie Internos is bang dat senioren vereenzamen door bezuinigingen van het rijk. Wat vindt u?

Senioren moeten zichzelf vermaken.
 14% 

De overheid moet eenzame ouderen helpen.
 86% 


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.