Jongen aangehouden op de Markettenweg voor mishandeling in trein

11 januari 2010

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 10 januari heeft de politie omstreeks 04.15 uur een 18-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de Markettenweg aan de achterzijde van het station.

Hij zat met een groepje vrienden in de trein van Breda naar Dordrecht, liep op een ander groepje jongeren af en sloeg één van hen, een 18-jarige Dordtenaar in het gezicht. Het slachtoffer liep een pijnlijke mond en blauw oog op. De politie onderzoekt de oorzaak van de mishandeling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.