Aanrijding met geparkeerd voertuig op de Jozef Israelsstraat

11 januari 2010

DORDRECHT - Op vrijdagavond 8 januari rond 20:45 vond eveneens een aanrijding plaats tussen een bestuurder van een personenauto en een geparkeerd voertuig op de Jozef Israelsstraat. Door buurtbewoners werd een grote klap gehoord waarna twee van hen zagen dat de bestuurder wegreed.

Het kenteken van het voertuig werd doorgegeven aan de politie waarna een onderzoek werd ingesteld. De 27-jarige Dordtse bestuurder van het voertuig is dankzij de oplettendheid van de bewoners en het doorgegeven kenteken inmiddels achterhaald. Hij wordt ontboden op het politiebureau.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.