Man op verdenking van diefstal laskabels aangehouden

11 januari 2010

DORDRECHT - Op een schip in de jachthaven aan de Baanhoekweg heeft de politie op vrijdagmorgen 8 januari omstreeks 9.45 uur een 29-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht verantwoordelijk te zijn voor diefstal van laskabels uit een schip dat ligt aangemeerd aan de Grevelingenweg.

Agenten deden op vrijdagmorgen 8 januari onderzoek in het schip en troffen diverse sporen aan die naar de man wezen die diezelfde nacht op de fiets door collega-agenten was gezien. De man is in de afgelopen jaren al diverse keren opgepakt en veroordeeld voor diefstal van kabels in Dordrecht en omgeving.

De agenten deden ook onderzoek in een garagebox aan de Krammerstraat. Daar werden diverse laskabels en toebehoren aangetroffen en sporen die overeenkwamen met de verdachte. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de man en de herkomst van de spullen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.