Historische kalender krijgt domeinnaam: dordtsehistorischekalender.nl

11 januari 2010

DORDRECHT - De Dordtse historische kalender, die zaterdag 16 januari rond 16 uur on line gaat, is direct te vinden op de eigen domeinnaam: www.dordtsehistorischekalender.nl

De site werd voorlopig samen met de site van de VVV in de regio, maar zal in de toekomst integraal worden opgenomen in de nieuwe DiEP site.

Op de site www.dordrecht.net zal de historische kalender op de voet worden gevolgd. Het is de bedoeling dan na een plechtigheid in het Hof iedereen kan gaan nomineren. Alle informatie staat vanzelfsprekend ook op deze site met de mogelijkheid om direct naar de nieuwe site door te linken.

De Dordtse Historische kalender had een try outversie op deze site, die vanzelfsprekend nu echt historie is. Daarnaast zorgde centre ville voor een vertaling met 53 feiten op een placemat, die door initiatiefnemer Hans Berrevoets werd gemaakt om de geesten rijp te maken.

Het Platform Stedelijke Herdenking is ook blij dat erfgoedcentrum DiEP de kalender verder heeft willen ontwikkelen met Alex van Leeuwen als enthousiaste en betrokken projetleider. AD De Dordenaar liet hem zaterdag 9 januari aan het woord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.