Partijen leveren voor proef 13 januari kandidatenlijsten in

12 januari 2010

DORDRECHT - Alle politieke partijen die op 3 maart willen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen worden op 13 januari op het hoofdstembureau in het Stadskantoor verwacht. Ze zijn gevraagd voor een proefinlevering van de vereiste papieren en namenlijsten. De ambtenaren krijgen zo al de kans om te controleren of alles aan de regels voldoet. Volgende week dinsdag 19 januari moeten de lijsten definitief worden ingeleverd volgens de kieswet.

PvdA , VVD, CDA, D66, Beter voor Dordt, Verenigde Senioren partij, Christenunie/SGP en GroenLinks doen aan de verkiezingen in Dordrecht mee.

Op 10 februari is het eerste grote debat over economische onderwerpen in het Da Vincicollege. Tevens zal er een manifestatie zijn in de Wilhelminakerk op donderdag 25 februari vanaf 15 uur tot in de avond laat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.