Korenmaat zingt bij opvang aan Dubbeldamseweg van Leger des Heils

13 januari 2010

DORDRECHT - Het mannenkoor de Korenmaat van de Wilhelminakerk, onder leiding van dirigente Tineke Pennings, zingt zondag vanaf 15 uur tijdens een viering in het opvangcentrum van het Leger des Heils aan de Dubbeldamseweg. Dominee Ries van der Zouwen zal ook een rol vervullen in de samenkomst.

Het Leger des Heils nodigt vaker kerken en geloofsgroepen uit om op zondagmiddag vanaf 15 uur een samenkomst mogelijk te maken. De Wilhelminakerk is gevraagd als de kerk zo ongeveer om de hoek van het centrum dat vooral een thuis wil zijn voor dak- en thuislozen.  Het Leger des Heils beschouwt de samenkomsten ook als een verbinden dat kerken hun verbondenheid kunnen tonen met de zogeheten laagdrempelige opvang aan de Dubbeldamseweg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.